I lager
SKU
135MVHA200VBT

Pioneer MVH-A200VBT

Special Price 1 855,00 kr Regular Price 2 890,00 kr

Beskrivning

Pioneer MVH-A200VBT är en dubbel-DIN mediareceiver, som bjuder på en tillfredsställande ljudkvalitet och fyra inbyggda 4x50 Watts slutsteg (maxeffekt) med MOSFET-teknik. Den 6.2" stora Clear Type WVGA-pekskärmen ger dig full kontroll med fingrarna, och bland andra funktioner kan nämnas integrerad Bluetooth-mottagning, 13-bands grafisk equaliser, hög/lågpassfilter, ingång för backkamera och hela 3 par lågnivå-utgångar för utbyggnad av externa slutsteg.

  • Dubbel-DIN mediareceiver med 6.2" WVGA-pekskärm
  • Bluetooth för handsfree-samtal och musikuppspelning från smartphone
  • FM/AM-radio med RDS
  • USB-ingång för musikuppspelning eller laddning av mobilens batteri

Maximal underhållning i bilen
Med Pioneer´s MVH-A200VBT har du en otroligt bra grund till ett fint ljud i bilen. Enheten ger dig möjligheten att spela upp din musik på olika sätt, och även chansen att i framtiden uppgradera ljudet med externa slutsteg och ännu högre ljudkvalitet. Enheten har nämligen tre par lågnivå-utgångar (front, bak, subwoofer). Detta är en så kallad mediareceiver, vilket innebär att den saknar uppspelning av CD. Men du får möjligheten att spela upp din musik trådlöst via Bluetooth, eller så finns det en digital USB och analog 3.5mm ingång monterade på baksidan.
Om allt detta inte vore nog, så har mediareceivern även en FM/AM-radiomottagning med RDS-funktion och 24 programmerbara stationer.

Karaokefest i bilen
Ska familjen ut och resa, eller ska kompisgänget till västkusten och festa? MVH-A200VBT är din resekompanjon, och ansluter du en mikrofon (säljes separat) till aux-ingången så kan ni förena era röster med låtens som spelas, via en ljudkälla ansluten till USB eller Bluetooth. Den långa bilfärden blir därmed ett roligt och underhållande inslag.

Tysta barn i baksätet
MVH-A200VBT har även stöd för videouppspelning, och tack vare dess videoutgång så kan man ansluta en videoskärm för barnen i baksätet. Ett ypperligt sätt för de vuxna att få lite fridfullhet på resan.
Navigation: Nej
Tillverkare: Pioneer
Förstärkareffekt: 4x50 Watt MOSFET
Equalizer: 13-bands grafisk equaliser
AUX-ingång: Ja
Storlek (skärm): 6.2 tum
USB-ingång: Ja
Fjärrkontroll: Nej, tillval (CD-R33)
Bluetooth: Ja
Inbyggda delningsfilter: Högpass, Lågpass
DAB: Nej
iPod/iPhoneklar: Works with iPod / iPhone
Format: JPEG och BMP (stillbilder), MP3, WMA, AAC och WAV-filer (musik), DivX, Xvid och MPEG-1, 2, 4 (video)
Lågnivåutgång: 3 par
Bildingångar: RCA/AV mini
Övrigt: Backkamera ingång
CD-spelare: Nej
More Information
Tillverkare Pioneer
Skriv din egna recension
Du granskar:Pioneer MVH-A200VBT
Till toppen