I lager
SKU
140ILX700

Alpine iLX-700

Special Price 5 990,00 kr Regular Price 7 495,00 kr

Beskrivning

Alpine iLX-700 är optimerad huvudenhet som passar ihop med produkter från Apple. Den ger dig ett smartare sätt att använda din iPhone när du åker bil, utan att behöva ta ögonen från vägen. iLX-700 är en mottagare med en högupplöst 7" touchscreen som du enkelt kan göra inställningar på för att maximera ditt ljud.

  • Apple CarPlay
  • 7" skärm
  • Alpine TuneIt 2.0
  • 7cm monteringsdjup, passar i de flesta bilar

Apple CarPlay
Apple CarPlay ger användaren ett otroligt intuitivt sätt at ringa samtal, använda kartor, lyssna på musik etc. genom att bara använda ett ord eller ett knapptryck. Det ger dig också tillgång till appar godkända av Apple CarPlay. Appar som Podcasts, Spotify, internetradio mm. Det är en lista som fortsätter att växa. Genom användandet av Apple CarPlay kan du ha ögonen på vägen och samtidigt styra din enhet. Apple CarPlay fungerar med iPhone 5 eller senare. 

Alpine TuneIt 2.0
Alpine TuneIt 2.0 är en smartphoneapp som gör att du kan anpassa ljudet i din Alpineutrustning så att det blir precis som du vill ha det. Appen ger dig tillgång att ändra en mängd funktioner såsom tidskorrigering, parametrisk EQ, korsningspunkter, förinställda EQ-lägen och mycket mer. Inställningarna görs via appen och laddas upp till iLX-700 för exakt ljudanpassning och omedelbara resultat. 

Många anslutningar
Alpine iLX-700 ger dig möjlighet att ansluta via USB och AUX. Den har även 3 lågnivåutgångar 2V (Front,Bak,Subwoofer). 

För radiolyssnaren har Alpine utvecklat en digital AM / FM tuner som hittar och låser in på radiostationer med extrem precision, vilket bidrar till överlägsen ljudkvalitet. Det eliminerar störningar från närliggande kanaler. Som resultat kan du njuta av en kristallklar radiomottagning hela tiden.

                                                
Navigation: Nej
Smartfunktion: Apple CarPlay
Tillverkare: Alpine
Förstärkareffekt: 4x50
Equalizer: Ja, Parametisk
AUX-ingång: Ja
Storlek (skärm): 7 tum
USB-ingång: Ja
Bluetooth: Nej
Inbyggda delningsfilter: Ja, hög och lågpass
DAB: Nej
iPod/iPhoneklar: Ja
Lågnivåutgång: 3 par
CD-spelare: Nej
Dimensioner (BxHxD): 178x100x75.5 mm
More Information
SKU 140ILX700
Special Price From Date 26 mars 2019
Skriv din egna recension
Du granskar:Alpine iLX-700
Ditt betyg
Till toppen