I lager
SKU
140UTE200BT

Alpine UTE-200BT

1 595,00 kr

Beskrivning

Alpine UTE-200BT är en mediaspelare som erbjuder moderna finesser och funktioner, däribland trådlös musikuppspelning och handsfree via Bluetooth. Stöd för det högupplösta filformatet FLAC, USB- och AUX-ingång och full möjlighet att själv välja färgkombination på illuminationen! 

  • 2par lågnivåutgångar
  • AUX / USB
  • Bluetooth för streaming och handsfree
  • 4x50W Mosfet

Bluetooth öppnar dörrar för en trådlös livsstil 
Använd Bluetooth-funktionen för att streama din absoluta favoritmusik från tjänster som Spotify, TIDAL eller Deezer. Du kan givetvis också spela upp lagrad musik denna vägen. Om telefonen sen skulle ringa så kan du ta emot samtalet och sköta det helt handsfree, vilket ger full möjlighet att hålla koll på vägen du reser på. Supersmidigt och extremt användbart!


USB- och AUX-ingång
Eftersom att bilstereon är utrustad med både USB- och AUX-ingång kan man ansluta de flesta externa källor även om de inte har Bluetooth. Oavsett om man har sin musik lagrad på en Androidtelefon, ett USB-minne, en MP3-spelare eller på iPod/iPhone kan man med Alpine UTE-200BT avnjuta sina favoriter på enklast möjliga sätt.

Bygg om, bygg ut!
Alpine är synonymt med välljud och den andemeningen har man smugit med även i skapandet av UTE-200BT. Justera ljudet för att uppnå din personliga preferens, genom att använda Bass Engine SQ, samt EQ-funktionerna (10 Presets eller med hjälp av 3-bands parametrisk EQ). Anslut slutsteg eller aktiv subwoofer via någon av de 2par lågnivåutgångar man inkluderat eller njut av en direkt högtalaranslutning via den inbyggda 4x50W förstärkaren! Möjligheterna är oändliga och med hjälp av goda inställningar kan du uppnå ett väldigt bra ljudresultat! 
Tillverkare: Alpine
Equalizer: 3-band parametisk
AUX-ingång: Ja
USB-ingång: Ja
Fjärrkontroll: Ja, tillval
Bluetooth: Ja
Inbyggda delningsfilter: Ja, hög och lågpass
DAB: Nej
Lågnivåutgång: 2 par
CD-spelare: Nej
More Information
SKU 140UTE200BT
Special Price From Date 25 nov. 2019
Skriv din egna recension
Du granskar:Alpine UTE-200BT
Ditt betyg
Till toppen