I lager
SKU
120DSXA500BD

Sony DSX-A500BD

Special Price 1 590,00 kr Regular Price 1 995,00 kr

Beskrivning

Sony DSX-A500BD är en grym DAB-stereo från Sony med Bluetooth, Handsfree, USB & Aux. En kanonspelare för dig som vill ha digital radiotäckning utan störningar genom DAB och vill kunna spela upp din musik med flera olika källor! 

  • DAB+ 
  • Bluetooth med NFC One-touch
  • USB & Aux-ingång
  • 2 par lågnivåBluetooth och NFC One Touch
Med den inbyggda Bluetooth kan du trådlöst koppla upp din telefon och spela upp din favoritmusik. Du kan prata i telefon med handsfree funktionen som finns i stereon, så du kan ha full koll på vägen! Med funktionen NFC One touch kan du blixtsnabbt ansluta din enhet till stereon för att börja bilresan snabbare! Toucha bara på fronten på stereon för att ansluta!


Digital radiokvalitet
Tack vare DAB+ kan du njuta av att lyssna på dina favoritradiostationer med digital kvalitet utan störningar! Du slipper alltså att du helt plötsligt tappar signalen helt medans du är ute och kör. Skillnaden i ljudkvalitet måste upplevas i egen hög person för att verkligen förstå hur stor den är. 

Mega Bass
Panelen på stereon är löstagbar och är designad röda detaljer som lyser. Klicka på Mega Bass-knappen placerad i mitten för att få extra tryck i basen när du lyssnar på din favoritmusik! 

Tillverkare: Sony
Modell: DSX-A500BD
Förstärkareffekt: 4x55W
Equalizer: Ja
AUX-ingång: Ja
USB-ingång: Ja
Bluetooth: Ja
DAB: Ja
Lågnivåutgång: 2 par
CD-spelare: Nej
More Information
SKU 120DSXA500BD
Special Price From Date 26 mars 2019
Skriv din egna recension
Du granskar:Sony DSX-A500BD
Ditt betyg
Till toppen