I lager
SKU
120XAVAX205DB

SONY XAV-AX205DB

Special Price 4 490,00 kr Regular Price 6 990,00 kr

Beskrivning

SONY XAV-AX205DB är en dubbeldinenhet med 6,7" stor touch-skärm och enorm bredd av funktioner. För iOS-användaren finns smartfunktionen Apple CarPlay inkluderad för spegling av utvalda appar. Streama din musik och ta handsfree-samtal via Bluetooth samt upplev digital radio av allra högsta kvalitet tack vare inbyggd DAB+-mottagare! 

  • Apple CarPlay
  • Android Auto
  • DAB+-mottagare
  • Bluetooth för handsfree och streaming
  • 3par lågnivå (4V)
  • 10-bands grafisk EQ


Apple CarPlay - din moderna bästa vän! 
Använd alla de viktigaste iPhone-funktionerna med Apple CarPlay. Din telefon ansluts med en USB-kabel vilket ger dig det bekanta iOS-gränssnittet på skärmen. Svara på samtal, lyssna på röstmeddelanden eller ta fram och navigera dig med telefonens inbyggda kart-funktioner. Lyssna på dina favoritlåtar med iTunes, Apple Music eller installerade appar som exempelvis Spotify.

Med Apple CarPlay kan du prata med Siri och kontrollera alla funktioner med röstkommandon. Du kan diktera sms, styra musikuppspelningen eller få köranvisningar utan att ta ögonen från vägen.

Enheten är också utrustad med Android-användarnas motsvarighet, Android Auto. Detta innebär på samma vis användande av utvalda appar, däribland den välarbetade och branschledande kartfunktionen Google Maps. 


Finslipa och finjustera! 
Den inbyggda grafiska equalizern ger dig möjlighet att få till ett ljud som helt överensstämmer med ditt personliga tycke och smak. Justera och förbättra tio olika frekvenser och få obegränsade alternativ för ljudjustering. 3 par lågnivå är placerade på enhetens baksida, med 4V utspänning, där du har möjlighet att ansluta externa slutsteg eller aktiva baslådor. 

DAB+-radio
Ratta in DAB+-radio och få ett ännu större urval och ännu bättre ljudkvalitet. Receivern hittar även dina DAB-favoriter och i takt med att utbudet ökar av tillgängliga radiokanaler så är du garderad för att alltid ha bästa tänkbara ljudkvalitet även när det kommer till uppspelning av radio! 


För att stereon ska passa i just din bil krävs bilspecifika tillbehör. 
Klicka här för att hitta rätt!


Navigation: Ja
Smartfunktion: Apple CarPlay, Android Auto
Tillverkare: Sony
Förstärkareffekt: 4x55W
Equalizer: 10-bands grafisk
Storlek (skärm): 6.7 tum
USB-ingång: Ja
Bluetooth: Ja
DAB: Ja
Lågnivåutgång: 3 par, Med 4V
Bildingångar: Ja
CD-spelare: Ja
More Information
SKU 120XAVAX205DB
Special Price From Date 26 mars 2019
Skriv din egna recension
Du granskar:SONY XAV-AX205DB
Ditt betyg
Till toppen