Frakt & Leverans

Normalt levererar vi dina produkter på maximalt 1-3 dagar. Skulle en vara tillfälligt vara slut på lager meddelar vi dig ett estimerat leveransdatum. Vi skickar paket varje dag och många gånger kan du ha produkten redan dagen efter. Beroende på var du bor i landet kan det ta någon dag extra.

Några saker att känna till gällande leveranser:
 • Vi skickar produkter beräknat på arbetsdagar. Måndag- Fredag, exkluderat helgdagar.
 • Leverans startar när du fått bekräftelse på din order från oss
 • Om du beställer produkter som behöver tillverkas är produktionstiden inte inräknad utan vi kan då behöva några ytterligare dagar för att färdigställa din produkt. Du får då besked om beräknad leveranstid inklusive produktionstid.

Våra leveranspartners brukar alltid leva upp till beräknad leveranstid men beroende på var i vårt långa land du bor kan leveranstiden variera något om varan behöver en eller flera omlastningar på vägen.

När kontaktar du oss om leveransen är försenad?Våra fraktpartners brukar oftast leverera våra produkter på utsatt tid. Skulle din vara trots allt vara försenad är den mest troligt på väg till dig och kommer inom kort. Skulle din vara bli försenad och vi får kännedom om det kommer vi kontakta dig. Passerar det många dagar efter angivet leveransdatum är du självklart välkommen att kontakta oss så ser vi till att få uppgifter om ditt paket.
 1. Vad kostar leveransen?

  När klickat dig igenom säker utcheckning kommer din fraktkostnad att vara inkluderad I det totala priset för varan. Vi har fraktfritt på beställningar överstigande 3000kr. Vissa undantag finns I vårt sortiment på skrymmande produkter. Du ser detta när du läser om produkten i texten.

 2. Kan jag spåra min order?

  Vi använder oss av välkända stora transportaktörer på marknaden. Allt för att du som kund skall få din vara så fort som möjligt. Alla transportörer erbjuder inte alltid spårbarhet vid sina leveranser varför spårbarhet inte alltid är möjligt.

 3. Varifrån skickas min produkt?

  Din produkt skickas antingen från vårt lager eller direkt till dig från vår leverantör.

Till toppen