Garanti

 

Garantier och service

Om du skulle få en vara som har fabrikationsfel gäller garanti om ett år. Felaktig leverans ersätter vi kostnadsfritt med en ny vara. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. Kundtjänsten sänder en förfrankerad returetikett. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan tillsammans med fakturan eller en kopia av den! På fakturan anger du returorsak. Obs! Du måste först ta kontakt med kundtjänst för att få reklamationen godkänd och returfrakten betald.

 • Returer

  Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev (rekommenderat brev som är spårbart) eller paket (spårbart), dock inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.
 • Återbetalningsskyldighet

  Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.
 • Ångerrätt

  Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialbeställd vara gäller ej ångerrätt

  När du utnyttjat din ångerrätt:
  Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, och skall vara i obruten förpackning.

  Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

  Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och adress registreras i vårt kundregister.

 • EJ GARANTI

  Garanti gäller inte på brända eller sönderspelande element eller basar. Garanti gäller heller inte vid felkopplade produkter eller vid onormalt slitage. Ej heller vi felaktigt felkopplat Ohmtal eller för mycket, för lite ström eller dåligt jordade produkter. Vill du slå världsrekord i ljudtryck hejar vi gärna på med lämnar inga garantier. 
 • Force majeure

  Bilradiohuset kan inte hållas ersättningsskyldig för händelser utom vår kontroll. Detta gäller bland annat skador eller påverkan i samhället på grund av radioaktivitet, naturkatastrofer eller allmän smittsspridning i samhället. Bilradiohuset ansvarar heller inte för försenat gods på grund av förseningar hos fraktbolag eller liknande. vid transportskador ansvarar utförande transportör för ersättning av godset. 

 

VID BOKADE MONTERINGAR

Om man inte dyker upp på sin inbokade monteringtid utan att höra av sig i god tid (dagen före) förbehåller vi oss rätten på att debitera/fakturera 699kr.

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar. Observera att vi inte ger någon garanti för att bilderna i butiken visar varans exakta utseende.

Till toppen