I lager
SKU
140ILXF903D

Alpine ILX-F903D

9 990,00 kr

Beskrivning

Alpine ILX-F903D Halo9 är en maskin likt ingen annan. En stor och tydlig 9" skärm skänker från start ett förstklassigt intryck och funktionaliteten man inkluderat lyfter ribban ytterligare. Slimmat chassi för installation i enkeldinhål, tiltbar vinkel +45 till -20 grader, Apple Carplay / Android Auto och mycket mer. Detta är en multimediaspelare som skänker din bil ett lyxigt intryck likt få stereoenheter kan.  

  • Apple CarPlay/Android Auto
  • Tiltbar +45 till -20 grader
  • 9" högupplöst skärm
  • Appar som WhatsApp, Spotify och Waze
  • DAB+ digitalradio
  • Bluetooth för streaming och handsfree
  • USB - anslut din mobil för laddning och uppspelning
  • 3par lågnivåutgångar

Skippa begränsningar
Först när vi släpper på våra begränsningar hittar vi sann utveckling. Med ILX-F903D får du som konsument sant utlopp och valmöjligheter, oavsett om det kommer till uppspelning av musik, kommunikation eller ren och skär navigation. Funktioner som Apple CarPlay och Android Auto öppnar dörrarna för ett innovativt användande som snabbt blir svårt att leva utan. Ta emot textmeddelanden, spela upp dina listor från Spotify, styr navigation (antingen via Google/Apple Maps eller den prisbelönta appen Waze) och styr över övriga inkluderade appar. Detta är framtiden när det kommer till total frihet. 

Simpel installation, justerbart slutresultat
ILX-F903D har en enkeldinkropp, vilket innebär att den platsar bra i bilar som lämnar enkeldinlucka, samt i monteringsramar för en smalare stereo. Detta gör att vi inte begränsar tänkbara bilar för placering, utan med korrekta installationstillbehör för din bil kan du komplettera med stereon och förhöja lyxnivån avsevärt. Väl på plats är enheten fullt justerbar med tilt från +45 till -20 grader samt för justering uppåt och nedåt. Bred betraktningsvinkel och högupplöst skärm med tydliga färger gör att du alltid har full kontroll och överblick över 9" skärmen. 

Bra ljud är en dygd
Givetvis är det en omöjlighet att frånse grundprincipen med en stereoenhet. Att bra ljud är ett krav! Halo9 är fullt utrustad med 3par lågnivåutgångar för den som ämnar att bygga ut originalljudet och komplettera med externa slutsteg och/eller en aktiv baslåda.  

En 24-bitars DAC, 6-kanalers digital tidskompensering och stöd för det extremt högupplösta filformatet FLAC bäddar för ett extremt precist och välljudande slutresultat. Bra ljud är ett måste och det är en punkt som Alpine aldrig valt att spara in på.

Navigation: Ja
Smartfunktion: Android Auto, Apple CarPlay
Tillverkare: Alpine
Förstärkareffekt: 4x50 MOSFET
Equalizer: 9-bands parametrisk
AUX-ingång: Ja
Storlek (skärm): 9 tum
USB-ingång: Ja
Bluetooth: Ja
Inbyggda delningsfilter: Ja, hög och lågpass
DAB: Ja
Lågnivåutgång: 3 par
Bildingångar: 1 x HDMI
CD-spelare: Nej
More Information
SKU 140ILXF903D
Special Price From Date 30 juni 2020
Skriv din egna recension
Du granskar:Alpine ILX-F903D
Ditt betyg
Till toppen